Bachbloesem voor Dieren

 

Ook bij dieren is de bachbloesem heel goed toe te passen. Zij kunnen niet letterlijk aangeven wat zij mankeren, maar de eigenaar ziet en merkt als een dier niet lekker in zijn vel zit. Bijvoorbeeld doordat hij (probleem)gedrag vertoont, teruggetrokken is, angstig, etc.

Bachbloesem kan een positief effect hebben op bijvoorbeeld de volgende problemen:

* Allerlei angsten (onweer, vuurwerk, voorwerpen, mensen of andere dieren)

* Onzekerheid of juist dominantie

* Nare ervaringen eerder opgedaan

* Sproeigedrag bij katten

* Verhuizing

* Verandering van gezinssamenstelling

* Ongeduldig

* Claimend gedrag enz

Wanneer u een consult aanvraagt, zal ik  bij voorkeur eenmalig bij u thuis komen zodat ik uw dier in zijn eigen omgeving kan observeren en met uw verhaal erbij, stellen we samen de problemen vast.  Vervolgens zal ik een samenstelling van de remedies maken die bij uw dier van toepassing zijn. Iedere Bach remedie behandelt een negatieve emotie. De remedies samen zorgen ervoor dat deze negatieve emoties omgezet worden in positieve en brengt uw dier weer in balans. Hierdoor zal het ongewenste gedrag afnemen. Vaak zullen daar oefeningen en/of therapie bij geadviseerd worden.

Een week na het consult zullen we een telefonische tussenevaluatie hebben. Daarin bespreken we wat er de afgelopen week is opgevallen en/of er nog aanpassingen aan het samengestelde flesje gedaan moeten worden.

Ik heb vooral tijdens de jaren dat ik gewerkt heb bij dierenartsen en dierenpension veel ervaring opgedaan met vooral honden, katten, fretten en konijnen.

Blijf niet doorlopen met een probleem bij uw dier. Neem bij twijfel gerust contact op!

 

Oud en Nieuw 2010-2011 021

Reacties zijn gesloten.