Bachbloesem voor Volwassenen

Praktijk InBalans

Iedere volwassene heeft wel  meerdere periodes in het leven waarbij hij of zij zich even minder goed of sterk voelt. Dit kan komen door diverse gebeurtenissen die op uw pad komen. Vaak lukt het na een tijdje wel weer om de draad op te pakken maar soms lukt dat niet op eigen kracht. Als dat niet lukt dan kunnen problemen of symptomen gaan opstapelen. Het lontje wordt korter, vermoeidheid wordt groter, vaak lukt het inslapen of doorslapen niet goed, er kunnen pijnklachten ontstaan, piekeren en zo blijft het kringetje doorgaan…

Bachbloesems kunnen dan een prima middel zijn om weer in uw energie en balans te komen. De remedies kunnen veilig naast reguliere medicatie ingenomen worden, maar is geen vervanging. Gaat u bij twijfel (bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten) altijd naar de arts.

Voorbeelden waarbij bachbloesems geschikt zijn:

* (Winter)depressie

* Verdriet na scheiding, overlijden, traumatische gebeurtenis

* Moeilijkheden met aanpassen na ander werk, woonplaats etc

* Snel geirriteerd, uitbarstingen

* Veel piekeren, moeilijk slapen, stress

* Eenzaamheid

* Onzekerheid, twijfel

* Diverse angsten, paniekaanvallen

* Faalangst

* Terugtrekken of veel bevestiging willen

 

Het consult:

Tijdens het eerste consult zullen we een uitgebreide anamnese opstellen. Hierbij is het belangrijk dat u zoveel mogelijk verteld wat belangrijk kan zijn voor het samenstellen van de juiste druppels. Er zijn 38 soorten remedies maar niet alle 38 zullen bij u en uw situatie passen. We zullen het gehele ‘plaatje’ bekijken op persoonlijk, sociaal en lichamelijk gebied. Daarbij is het belangrijk om te kijken wat de oorzaken kunnen zijn van uw klachten en daar mogelijk een oplossing voor vinden om herhaling te voorkomen en zo snel mogelijk verbetering te geven. Voeding en levensstijl kunnen mede-oorzaken zijn!

Na het eerste gesprek krijgt u direct een behandelingsadvies en een persoonlijk samengesteld flesje bachbloesem mee.

Na een week volgt een eerste telefonische korte evaluatie.

Reacties zijn gesloten.