L.I.F.E. System

 

Mary Draaisma werkt  al vele jaren met het L.I.F.E System. Bioresonantie via het L.I.F.E. system, wat is dat? Ik zal het proberen in het kort uit te leggen:

L.I.F.E. is een afkorting van Living Information Form Energy.

L.I.F.E. maakt gebruik van biofeedback. Door de zelfgenezende kracht van het lichaam te stimuleren (=biofeedback), kan het evenwicht van lichaam en geest herstellen.  Alles heeft een eigen trilling of frequentie. Het L.I.F.E.-systeem verzamelt bio-energetische informatie uit het lichaam van een client door het meten van frequenties.  Een cel of groep cellen (bijv. een orgaan)en alle bactierien, virussen, ziektebeelden etc hebben een eigen frequentie. Door deze trilling te meten en te vergelijken met de database geeft het systeem een beeld van de conditie van het lichaam op dat moment.

Naast de meting is het apparaat ook in staat om verschillende frequenties (trillingen) toe te dienen om lichaam en geest weer in balans te brengen. Het zelfgenezingsproces wordt namelijk op gang gezet.

 

De meting en behandeling gaan op de volgende manier:

De L.I.F.E. bestaat uit een interface en software. De interface heeft  2 polsbanden en een hoofdband met elektroden die gekoppeld zijn aan de computer. Vervolgens wordt de test van 7 minuten opgestart en deze meet  7000 frequenties. Deze worden in hoofgroepen ondergebracht, bijv. vitamines, mineralen, hormonen, bactierien, wervels en ook meridianen en emoties. De meting en behandeling is volkomen pijnloos.  Uit deze meting blijkt in hoeverre het lichaam (mentaal, emotioneel en fysiek) op dat moment in/of uit balans is. Afhankelijk van het probleem zal er samen met u een indivuele behandeling/therapie afgesproken worden.

 

Voorbeelden van de behandelingen die mogelijk zijn met het L.I.F.E. System:

* Diverse pijnklachten, zoals hoofdpijn, migraine, buikpijn etc.

* Stressbehandeling

* Verbetering van het immuunsysteem

* Eczeem, astma, chronische vermoeidheid

* Verbetering algemeen welzijn

 

Let op: Deze therapie is geen vervanging van een arts! Bij al uw klachten moet deze eerst worden geconsulteerd.

 

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Mary Draaisma.

Telefoon: 0113-573388

Email: marydraaisma@live.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.