Wie zijn wij?

foto Cindy

Ik zal in het kort even vertellen wie ik ben. Ik ben Cindy Draaisma. Ik ben begonnen in de ziekenverzorging, werkte een aantal jaar in verschillende verpleeghuizen, daarna heb ik ongeveer 5 jaar als dierenartsassistente gewerkt o.a. in een dierenopvangcentrum in Amsterdam als dierenverzorgster, assistente en bachbloesemtherapeute (voor dieren). Naast mijn werk heb ik al sinds 2005 een eigen praktijk. Ik ben gestart met bachbloesemtherapie, in de loop van de jaren kwamen daar steeds meer specialisaties bij door de diverse cursussen en opleidingen. Wat ik fijn vind, is dat alle therapieen indien nodig te combineren zijn. In 2013 ben ik (terug)verhuisd naar Zeeland en in de eerste instantie weer gaan werken in de verzorging op een kleinschalige woning met dementerende ouderen (naast mijn werk in praktijk Inbalans).

In 2014 kreeg ik de kans om bij de SVRZ de bachbloesemtherapie bij dementerende ouderen te starten wat ik tot op heden op diverse lokaties met succes geef via de praktijk. Sinds oktober 2017 werk ik tevens een deel van de week in Ter Weel als begeleidster bij ‘bijzondere zorg’.  Op deze locatie wil ik mij ook graag gaan richten op de eenzame ouderen door hen o.a. handmassage aan te bieden. Waarom dat zo belangrijk kan zijn kunt u lezen bij de info over massage.

Verder heb ik nog steeds mijn praktijk aan huis in Wemeldinge en wekelijks de lokatie aan de Hoefbladstraat in Heinkenszand.

Mary Draaisma runt binnen Praktijk Inbalans ook haar praktijk op de Hoefbladstraat in Heinkenszand. Haar specialisatie buiten jarenlange ervaring als bachbloesemtherapeut en orthomoleculaire therapie is vooral het L.I.F.E.system (Bioresonantie). Elders op de site kunt u lezen wat dit inhoudt.

Onze samenwerking is uitgebreid met voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en coach Mascha Koeman van In4Food uit Heinkenszand.

Door al onze specialisaties te bundelen hebben wij de mogelijkheid u nog beter te kunnen helpen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.